Leasing af bil kan fremkomme i mange former. Vi forklarer kort her, hvad de forskellige former for leasing af bil kan tilbyde, så du får et bedre overblik.
Her hos First Lease tilbyder flere forskellige former for leasing.

Operationel leasing

Leasing af bil som operationel leasing gør din hverdag nemmere. Med operationel leasing kan du vælge at få alt, eller delvist alt inkluderet i din månedlig ydelse. Dermed skal du ikke bekymre dig over uforudsete udgifter og hændelser. Du får tryghed velvidende, at First Lease både garanterer restværdien på bilen, og vi står inde for den service som vores samarbejdspartnere tilbyder.

ReLeasing

Hvis du allerede er i besiddelse af en bilflåde, kan First Lease købe denne fri og lease den tilbage til dig. Populært kaldes dette en sale and lease back ordning. First Lease kan så også stå for forsikring af vognpakken, samt service, vedligeholdelse, dækskift og en brændstofadministration. I skal ikke bruge tid og energi mere på jeres bilflåde, men derimod kan I fokusere på jeres kunder og sørge for at jeres virksomhed vokser. Når First Lease’s kunder har det godt, har vi det godt.

Læs mere

Finansiel leasing

Er en mere simpel arveart af operationel leasing. Her står leasingtager for alle risici, modsat operationel leasing. Det er kort og godt, et leasingprodukt som udelukkende drejer sig om at opnå maksimal indkøbsrabat samt finansieringen af køretøjet

Læs mere

Splitleasing

Splitleasing går kort og godt ud på, at leasingomkostningerne bliver fordelt imellem privat- og erhvervskørsel. Hvis du kører 25 % privat og 75 % erhverv og leasingydelsen er på 12.000,- om året, betaler virksomheden 9.000,- og medarbejderen 3.000,- om året.

Fordelene er, at medarbejderen sparer beskatningen af fri firmabil og virksomheden sparer den private andel af leasingydelsen.

Læs mere

Flexleasing

Billeasing som flexleasing er ofte importerede biler, som er mere end 3 år, fra Tyskland. Grunden til at leasing af bil der er mere end 3 år er fordelagtigt, er at når bilen har passeret sin 36. måned, så falder registreringsafgiften til 0,5 % pr. måned af den vurderede registreringsafgift.

Læs mere

Mini-Lease

Er vores leasingprodukt, til virksomheder, hvor man har høj fleksibilitet, og en kortere leasingperiode.

Leasingproduktet er yderst interessant, hvis man har en kortere ansættelse og har brug for en bil, samtidig med at man opnår fuld fleksibilitet i perioden. Alt er inkluderet, kunden skal kun betale for brændstof og et mindre depositum. Depositummet vil blive tilbagebetalt efter leasingperioden.

Læs mere

Af biler har vi alt fra vare- og personbiler til luksusbiler

KONTAKT OS NU

First Lease
Flex- & Bilsalg
Gl. Kongevej 1b
7442 Engesvang

TLF
88 62 66 77

Email
info@billager.dk

First Lease A/S

Smedeland 22
2600 Glostrup

TLF
82 30 23 24

Email
info@firstlease.dk