Flexleasing hos First Lease er høj service og kvalitet. Vores Flexleasing er et produkt til dansk erhvervsliv, samt privatpersoner med god økonomi.

Hvad mener vi med det?

Hos os, vil du opleve medarbejdere med stor arbejdsglæde og et drive, som gør at du altid får og vil opleve et serviceniveau ikke magen til andre steder. Hos os gør vi en dyd ud af, at en leasing hos First Lease, er et gensidigt løfte. Et løfte til jer om sikkerhed, ordholdenhed, kvalitet og service, så du ikke skal tænke på mere end, hvor turen går hen i din drømmebil.

Flexleasing biler

[wpb-product-slider product_type="category" category="160" wpb-product-slider items="4" items_desktop_small="3" items_tablet="2" items_mobile="1"]

Flexleasing hos First Lease

Vores flexleasing produkt består oftest af biler der er importeret, og at det er biler i den mere eksklusive og luksuriøse ende af bilmarkedet. Vi kan også finde biler der allerede er i Danmark uden afgift.

Afgifter

Grundet registreringsafgiften, vil bilerne primært være mere end 3 år (36 måneder), da besparelsen på afgiften er størst her. Udover besparelsen på registreringsafgiften, vil beskatningsgrundlaget også være mindre, da denne bliver udregnet på baggrund af salgsprisen inkl. registreringsafgiften.

Afgiftsreglerne er som følger:

De første tre måneder skal der betales 2% af bilens vurdering + et rentetillæg til staten. Efter de første tre måneder falder registreringsafgiften til 1% til-og-med den 36. måned. Efter den 36. måned falder afgiften til 0,5% af den vurderet pris og fortsætter sådan i resten af bilen levetid. Der skal i alle tre perioder betales et rentetillæg til staten. Registreringsafgiften bliver udmålt pr. måned. Se nedenstående skema for uddybende information.

 

Bilens alder Registreringsafgift i % af vurderet pris Statens retetillæg
0 – 3 måneder 2 % + rentetillæg
3-36 måneder 1 % + rentetillæg
Mere end 36 måneder 0,5 % + rentetillæg

Kilde: skat.dk

Få et flexleasing tilbud

Leasingperiode

En flexleasing-periode ligger normalt på 1 år. Produktet kan også strækkes sammen med en aktiv- og passivperiode. Ved at gøre dette slipper man for at betale registreringsafgiften i de passivemåneder.

F.eks. Hvis en person har en ”sommerbil” som kun skal bruges når det er godt vejr i Danmark. Han mener, at han kun vil benytte bilen i fem måneder om året, da resten af tiden er vejret for dårligt. Han betaler dermed kun for de fem aktive måneder.

Salg og lease tilbage

Vi tilbyder også at afkøbe din bil og lease den tilbage. Dette gælder dig kun biler uden afgift. Det vil yderligere være under normale vilkår og nedenstående krav skal være opfyldt:

 • Med revisorerklæring / panthaverfrafald fra din revior
 • Bilen skal være fri og ubehæftet

Bilen vil så blive leaset tilbage på en nærmere aftalte vilkår.

Vores services

Tilbage til et af de løfter vi giver jer. Vores høj kvalitetsservice omfatter:

 • Vi giver garanti for restværdien. Du skal ikke være urolig, for om bilen ikke kan sælges efter leasingperioden, vi står inde for slutprisen.
 • Fast månedligt beløb for service og vedligeholdelse. Der bliver etableret en a conto konto til service og vedligeholdelse af bilen. Denne bliver gjort op, ved leasingens ophør. Ved difference vil tilgodehavende vil blive overført tilbage, udstående, vil denne blive afregnet.
 • Vi tilbyder et brændstofkort, med de førende selskaber i Danmark.
 • Den grønne ejerafgift er inkluderet i den månedlige afgift. Du skal kun betale det aftalte for bilen, der er ingen sideregninger med Flexlease hos First Lease.
 • Ved finansielaftale, vil vi tilbyde en eksportservice, og hjælpe kunden med at eksportere bilen.
 • På de dyre, luksus / eksklusive biler, vil der altid blive installeret satellitovervågning. Du får sikkerhed for, at bilen kan spores, hvis uheldet er ude.

Leasingens ophør

 • Flexleasing er ikke fast-leasing, så når leasingaftalen er udløbet er vi fleksible og kan tilbyde følgende muligheder:
 • Forlænger Aftalen – Vi forlænger aftalen og laver en ny vurdering af bilen, og fastsætter et nyt afgiftsgrundlag.
 • Eksportere bilen – Bilen eksporteres til udlandet. Her undgås strafafgiften til staten, da bilen ikke indeholde registreringsafgift.

Sælges uden afgift – Bilen sælges til en tredjepart i Danmark uden afgift, eller kan stilles ”på lager”

Kontakt ved at trykke på nedenstående knap, eller ring til os hvis du vil høre mere

KONTAKT