Hvis din/jeres virksomhed allerede står med en vognpark og føler at det fylder administrativt meget, så kan releasing være løsningen.
Med en releasningaftale overtager First Lease jeres nuværende flåde, og vil stå for dæk, service og brændstof. Det gør at din/jeres virksomhed får adgang til vores rabatter, samt vores høje ekspertise på vedligeholdelse og service.
En releasing aftale med First Lease giver jeres virksomhed ro, da vi har flere års erfaring og i kan fokusere på hvad der giver jeres virksomhed værdi, foruden de ressourcer der frigives.

Hvordan hænger releasing sammen?

I stedet for at I indhenter tilbud fra værksteder, fordelsprogrammer fra tankstationer, forsikringsselskaber osv. Sørger vi for at vognpakken, administration og fakturerer er klaret og du/I betaler en fast månedlig leasingafgift.Vi tilbyder kun denne ordning til virksomheder, der har orden i økonomien.
Hvis din virksomhed allerede har en bilflåde og overvejer at leasing. Så tag kontakt til os og lad os se om vi ikke kan hjælpe jer, med at omdistribuer jeres ressourcer og tid til hvad der skaber værdi for jer og jeres kunder.

Så tøv ikke, ring os op eller skriv ved at trykke på kontakt-knappen

KONTAKT